27 november 2018
20:45

FBI Tullinge

Referat: Högdalens AIS - FBI Tullinge

Tredje perioden i dagens JAS match avgjorde tillställningen Högdalen mot Tullinge där Tullinge öppnade den snabbt med ett ledningsmål till 3-2 efter 24 sekunder och utökar till 4-2 efter ca 3 minuter. Denna öppning av tredje gjorde att matchen som annars hade varit relativt jämn med bra försvar av båda lagen efter periodsiffrorna 0-0, 2-2 gled över till Tullinge.

Vinsten blev större än matchbilden speglar då vi fick öppna upp oss samt vi hade inget flyt i våra avslut och bränner ett antal bra lägen medans Tullinge hade bra utdelning och skärpa samt teknik i sina avslut och straffade oss hårt i det mer öppna spelet och vinner sista perioden med 5-0 och sista 10 minuterna känns matchen avgjord på plan.

Vinsten går rättvist till Tullinge denna gång trots att matchen står och väger efter två relativt jämna perioder.
Tullinge har mer av spelet och visar upp fin teknik och tar tre poäng denna kväll.

Vi tackar den stora publiken, motståndare och domare för matchen.

fre 15 feb 2019, 19:30 FBI Tullinge - Högdalens AIS 5 - 7